earpiece  

EARPIECE

Suicom-Icom-Motorola
  shop now
shipping  

PENGIRIMAN

Gratis Jakarta
 

ORDER : 021-732 0625

0856-9566-6909 | 0818-433-872| BB: 555B5795
HomeBettye Fotballdrakter 2018 AmosZook
Bettye Fotballdrakter 2018 AmosZook

Bettye Fotballdrakter 2018 AmosZook

Chelsea Fotballdrakt


Gary Neville beskrev utførelsen av sine Valencia-spillere som uforsvarlig etter at de ble slått 1-0 i La Liga lokale derby ved bunnplasserte Levante, et nederlag som stablet mer press på treneren i sin første lederrolle.
Det var en ufattelig ytelse, uakseptabelt, ikke bra nok, sa Neville. Jeg beklager fansen til Valencia fordi den grunnleggende forutsetningen for en fotballkamp er at du løper, kjemper og takler så hardt som opposisjonen. Jeg kan ikke PSG Fotballdrakt forsvare det jeg nettopp har sett, og jeg må ta fullt ansvar for det.
Neville sin tidligere Manchester United-lagkammerat Giuseppe Rossi benyttet seg av en bortgang i det gjestende forsvaret fra et innkast til volley Levantes vinner i det 65. minutt og vertene savnet ytterligere sjanser.
Målet hans fordømte Valencia til et tredje Athletic Bilbao Fotballdrakt suksessivt nederlag i alle konkurranser og syvende i 15 league-kamper siden Neville overtok på klubben, som avsluttet fjerde sesong under Nuno Espírito Santo, som gikk av i slutten av november.
Nevilles side har også unnlatt å holde et rent ark i hvert eneste spill siden han ankom, og lederen valgte igjen Diego Alves i mål foran den australske internasjonale Mat Ryan.
Valencia, 12. plass i La Liga på 34 poeng, spiller Athletic Bilbao på Mestalla i andre etappen av deres Europa League-16-bånd på torsdag som trenger å drepe et 1-0-underskudd fra første etappe.
Neville håpet at det europeiske slipset ikke hadde påvirket spillerens fokus på ligaspillet. Hvis vi har konsentrert seg om Europa League på en eller annen måte, er det en stor feil fordi det nederlag i dag i en lokal derby ikke er nær nok, sa han.
Det er uakseptabelt i denne byen for at vi skal spille slik i et spill av så viktig betydning for folket, mot dine lokale rivaler som ligger nederst i ligaen, som kjempet for hver eneste ball, og vi var ikke gode nok.
Valencias kaptein, Paco Alcacer, ga også en scathing-vurdering av lagets ukjente ytelse. Vi spilte ikke fotball. Napoli Fotballdrakt Vi var bare på banen, sa han. Vi må se på spillet igjen fordi vi gjorde alt du ikke burde gjøre i en kamp.JaymeBobb fotballdrakter HallieFih
BereniceB Fodboldtrøjer MiriamCru
DeonDorn Billige Fodboldtrøjer Børn IrwinSlag
DortheaMc maglie calcio bambino ClintonVi
LeandraDe fotballdrakter barn CatalinaG
WilfordGu Fodboldtrøjer CarissaMc Website URL:

Cara Transaksi

Cara Belanja

 

Cara Pembayaran

Connect to Us