earpiece  

EARPIECE

Suicom-Icom-Motorola
  shop now
shipping  

PENGIRIMAN

Gratis Jakarta
 

ORDER : 021-732 0625

0856-9566-6909 | 0818-433-872| BB: 555B5795
HomeSven WillianC
Sven  WillianC

Sven WillianC

Han har inte varit arg att han ännu inte ska väljas, men tålamod. Del Bosque berättade för honom att han skulle hämta honom flera gånger, men tidpunkten var aldrig rätt. Herrera s fall var inte hjälpt genom att bara starta 50% av ligaspelen för United under hans första två årstider - en medioker United på det.
Men Herrera har varit en av Uniteds bästa spelare den här säsongen. Han har en bra Schalke 04 nya tröja förbindelse med Jose Mourinho, en känsla som han inte alltid hade med Louis van Gaal som inte skulle använda honom i två månader i taget som han kämpade för att utarbeta hur man får United-avfyring. Herrera s hade några bra stunder för United, men för Spanien var han i tävling med spelare som vann vinnande European Cup finaler snarare än att trycka på en topp fyra mål.
Herrera startade fem av Uniteds sex ligamatcher före förra veckans seger i Swansea, där han Barcelona nya tröja avbröts efter att ha skickats ut i 0-0-roten mot Burnley föregående vecka. Han har redan gjort tillräckligt för att få samtalet från Lopetegui, som värderar spelarens inställning och hållfasthet. Att kunna spela som en defensiv, central, angripande mittfältare eller till och med ett nummer 10 hjälper. Han spelade som ett nummer10 för den segern under 21 lag, med Mata till vänster.


LenoraLaj fußballtrikots LayneGues
MerleFurp billige fotballdrakter MilanGiff
DawnaBech maglie calcio poco prezzo CrystleGi
RashadCva maglie calcio RussellBe
TamelaPet billiga Fotbollströjor JaclynBbr
MaiSlowik Fotballdrakter DavidLeic Website URL:

Cara Transaksi

Cara Belanja

 

Cara Pembayaran

Connect to Us